زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار

حرکت هماهنگ قیمت مسکن، اجاره‌بها و تورم

وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه افزایش تسهیلات مسکن مهر ابلاغ شده است، گفت: رشد قیمت اجاره‌بهای یک متر مربع مسکن و تورم طی سال‌های گذشته هماهنگ با هم حرکت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی در حاشیه بازدید از پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قطار برقی گلشهر ـ هشتگرد در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسید آیا واقعا رشد اجاره بها که رئیس‌جمهور ابتدای این هفته اعلام کرد 30 درصد رشد داشته را قبول دارید،‌ گفت: رشد 30 درصدی اجاره‌بها که رئیس‌جمهور آن را اعلام کرد معدل سه ماهه ابتدایی امسال منتهی به سه ماهه ابتدایی سال گذشته بوده است.

 

وی ادامه داد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در گزارش معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی که جدیدا ارائه شد نشان می‌دهد طی سال‌های گذشته قیمت اجاره‌بها و قیمت هر مترمربع مسکن و تورم باهم حرکت کرده‌اند.

 

اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسید آیا پرونده مسکن مهر تا پایان امسال بسته خواهد شد یا خیر گفت: تلاش ما این است تا پرونده اجرایی مسکن مهر تا پایان سال 98 بسته شود.

 

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال خبرنگار فارس که پرسید آیا افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر که جدیدا مصوب شده است ابلاغ و به پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها تزریق شده است،‌گفت:‌ افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر (5 تا 10 میلیون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تومان) ابلاغ شده است و به زودی به پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های موردنظر تزریق خواهد شد.

 

اسلامی با اشاره به اینکه قطار برقی هشتگرد تا پایان تابستان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: تمام پیشرفت‌های لازم برای اجرای عملیاتی این پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خوبی انجام شده است و قطعات لازم برای راه‌اندازی آن خریداری شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر